Champagnedrinkar: Angostrua Bitter

Alfonso
Champagne Cocktail
Pierce Brosnan


Dags för Champagnedrinkar!

Drinkarna

Alfonso

Använd mindre Dubonnet om du gillar sötare drinkar.
  • 1 sockerbit dränkt i Angostura bitters
  • 3 cl Dubonnet Rouge
  • 13,5 cl Champagne
Servera i ett champagneglas.

Hur är Alfonso?

Alfonso är en fruktig, bärig, väldigt god champagnedrink! Den är inte för söt utan ligger helt i samma smaker som själva champagnen gör. Mycket god!

Produkter jag använde:

Moët & Chandon Brut Impérial (7518)
Angostura Bitter (741)
Dubonnet (8350)

Champagne Cocktail

En gammal drink, över 150 år, som förändras över tiden.
  • 1 sockerbit dränkt i Angostura bitters
  • 16,5 cl champagne
Servera i ett champagneglas.

Hur är Champagne Cocktail?

Champagne Cocktail är inte heller så söt. Angosturan kommer fram rejält. Bittersweet, bitterljuv, har plötsligt fått en helt annan innebörd.

Produkter jag använde:

Moët & Chandon Brut Impérial (7518)
Angostura Bitter (741)

Pierce Brosnan

Tillverkad åt och inför Pierce Brosnan av Salvatore Calabrese på Lanesborough Hotel, London.
  • 4,5 cl fryst vodka
  • 1,5 cl champagne
  • 1 sockerbit
  • 0,75 cl absintsubstitut
Häll vodkan i ett coktailglas. Ha i champagnen. Lägg sockerbiten på en tesked och häll över absinten. Tänd på sockerbiten och ha i den i cocktailen.

Hur är Pierce Brosnan?

Kvällens show - lika mycket för ögat som för smaklökarna. Svalkande, lyxig sötlakrits. Lika sval som het. Helt klart värd att testa, inte svårt att få fjutt på sockerbiten heller - men tyvärr svårt att få på bild.

Produkter jag använde:

Moët & Chandon Brut Impérial (7518)
Angostura Bitter (741)
Bols Vodka (29)
Harlequin Absinthe (84181)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Muddlade drinkar - Caipirinha & Caipiroska

Bloody Mary, Caesar, Bull & Bullshot (Snappers)

Jelly Shots